Δελτίο Τύπου για τη Ρύπανση στο Σαρωνικό κόλπο

by / Wednesday, 20 September 2017 / Published in

Μετά τη βύθιση του αγκυροβολημένου δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» την Κυριακή 10/09/2017 στην περιοχή νοτιοδυτικά της νησίδας Αταλάντη στο Σαρωνικό κόλπο, ακολούθησε διαρροή πετρελαιοειδών, που έπληξε μεγάλο μέρος του θαλάσσιου οικοσυστήματος του κόλπου και κυρίως την ακτογραμμή της ανατολικής Σαλαμίνας και από την Πειραϊκή μέχρι και τη Γλυφάδα. Οι ίδιες οι εγκαταστάσεις υδατοκαλλιεργειών του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. στον Αγ. Κοσμά έχουν υποστεί βλάβη εξαιτίας της συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων πίσσας στα σημεία που γίνεται άντληση θαλασσινού νερού.

Δείτε το δελτίο (pdf)

 

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κέντρο σας για όλα όσα έκανε για αυτό το ατύχημα. Βρισκόμουνα στη περιοχή της Γλυφάδας είμαι ο λεγόμενος κλειδαράς γλυφάδα εξυπηρετώ και σαν κλειδαράς Αργυρούπολης και κλειδαράς Άλιμος για όποια εργασία έχει να κάνει με την ασφάλεια του σπιτιού σας και του αυτοκινήτου σας. Είδα τη διαδικασία της δειγματοληψίας σας και πραγματικά ένιωσα να ζω στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε!

One Response to “Δελτίο Τύπου για τη Ρύπανση στο Σαρωνικό κόλπο”

  1. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κέντρο σας για όλα όσα έκανε για αυτό το ατύχημα. Βρισκόμουνα στη περιοχή της Γλυφάδας είμαι ο λεγόμενος κλειδαράς γλυφάδα για ένα άνοιγμα πόρτας στη γλυφάδα. Είδα τη διαδικασία της δειγματοληψίας σας και πραγματικά ένιωσα να ζω στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε!

Leave a Reply

TOP