Εγκαταστάσεις

ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ  ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΤΡΙΤΩΝ»
More

ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΤΡΙΤΩΝ»

Το νέο υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα «ΤΡΙΤΩΝ» που στεγάζεται το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. βρίσκεται στο 47ο χιλ. της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι της Αναβύσσου.
ΑΤΤΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
More

ΑΤΤΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Τα γραφεία και εργαστήρια του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και μέρος αυτών του Ινστιτούτου Υδατοκαλλιεργειών φιλοξενούνται στο κτίριο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. στην περιοχή του Αγίου Κοσμά Αττικής.
ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΣ
More

ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΣ

ο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Κρήτης στεγάζεται στο κτιριακό συγκρότημα «Θαλασσόκοσμος», ένα υπερσύγχρονο σύμπλεγμα κτιρίων για τις θαλάσσιες επιστήμες, το οποίο βρίσκεται στις Γούρνες, στο 15ο χιλ. από την πόλη του Ηρακλείου.
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
More

ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Το Ενυδρείο Κρήτης -CRETAquarium είναι ενα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης. Λειτούργησε το Δεκέμβριο του 2005. Πρόσφατα υποβλήθηκε σε εκτεταμένη ανακαίνιση με την προσθήκη νέων ενυδρείων, ειδών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και καινοτόμων υπηρεσιών.
ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΥ  (HSR)
More

ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΥ (HSR)

TΟ ΥΣΡ ιδρύθηκε κατά την ιταλική κατοχή της Δωδεκανήσου και αποτελεί ένα ιστορικό διατηρητέο μνημείο, διακεκριμένο δείγμα αρχιτεκτονικής του Διεθνούς Στυλ. Ο Υδροβιολογικός Σταθμός της Ρόδου, κατασκευάστηκε από τους Ιταλούς το 1936, λειτουργεί ως Ενυδρείο-Μουσείο και Ερευνητικός Σταθμός υπό την παρούσα ονομασία του από το 1963.
TOP Skip to content